Gost iznenađenja je beogradska grupa Bad Copy, a dolaze Novković i Monteno

Gost iznenađenja je beogradska grupa Bad Copy, a dolaze Novković i Monteno

GOSTI iznenađenja koji su prošlog tjedna najavljeni u Operaciji trijumf, napokon su ušli na Akademiju. Riječ je o popularnim beogradskim reperima Ajsu Nigrutinu i Wikluhu Skyu, bivšim sudionicima beogradskog Big Brother Vip-a koji su poznati po jedinstvenom glazbenom izričaju. Dvojac će na Akademiji provesti punih tjedan dana družeći se s mladim talentima i potencijalnim zvijezdama, a studenti će imati priliku iz prve ruke čuti kako je biti dio glazbenog svijeta i s njima, ukoliko ih još imaju, podijeliti svoje strahove i nedoumice oko glazbene karijere.

Đorđe Miljenović aka Wikluh Sky poznati je glazbenik, tekstopisac i jedan od članova bivše grupe "Bad Copy", koju je osnovao sa svojim najboljim prijateljem, Vladanom Aksentijevićem aka Ajs Nigrutinom. Wikluh Sky pjeva, slika, piše i svira čak šest glazbenih instrumenata (violinu, violu, bas, bubanj, klavijature i gitaru). U posljednje je vrijeme ostvario suradnju s glazbenim zvijezdama poput Marka Nastića i Ane Stanić kojoj je napravio pet pjesama na njezinom posljednjem albumu. Ajs je najtiražniji srpski hip hoper, poznat po svojim provokativnim tekstovima, koji su uglavnom u vezi sa seksom, marihuanom, alkoholom i ženama. Iza sebe ima dva solo albuma i dva s grupom Bad Copy. Voli gledati komedije i slušati hip-hop.

Iako su se po izlasku iz beogradskog Big Brother Vip-a raspali kao grupa, dvojac "Bad Copy" svojim je nastupom na posljednjoj gala večeri u sklopu showa Operacija trijumf najavio svoj povratak na scenu. Na Akademiji će se zadržati tjedan dana u kojih će se naći u ulozi studenata i učitelja. Imat će priliku od profesora na Akademiji naučiti nešto više o glazbi, a svoje će dosadašnje znanje prenijeti i na ostale studente kada će u ulozi profesora studente učiti hip-hopu i rapu. Osim toga, u ovih tjedan dana imat će specijalni zadatak - da osmisle i uvježbaju pjesmu koju će izvesti na nadolazećoj gala večeri sljedećeg ponedjeljka.

Na sljedećoj gala večeri gostuju Kemal Monteno i Boris Novković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedećeg ponedjeljka posebni glazbeni gosti Operacije trijumf bit će Boris Novković i Kemal Monteno koji će zajedno sa studentima Akademije otpjevati neke od svojih najvećih hitova. Ovoga tjedna nominirani su 19-godišnji Nikola Sarić i trudna Andrea Harapin koja se, kako je i sama rekla, veseli izlasku iz showa "zbog dobrobiti i zdravlja svoga djeteta". "Meni je dobrobit i zdravlje moga djeteta važnije od bilo čega drugoga i nimalo se ne kajem što sam rekla da želim napustiti show. Još ću jednom ponoviti - želim ići kući", rekla je Andrea s osmijehom na licu.

Z.K.
Foto: Screenshot, Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara