Gotov raskalašeni život u Los Angelesu: Britney se vraća doma

Gotov raskalašeni život u Los Angelesu: Britney se vraća doma

JAMIE SPEARS prvi je član poznate obitelji koji je psihičku bolest svoje kćeri shvatio vrlo ozbiljno, pa se ovih dana odlučio na još jedan rez u njezinom životu - nakon što joj je na nekoliko mjeseci preuzeo imovinu, kćer želi vratiti u Louisianu. Britney je tamo, naime, provela pola svog života, a njezin otac smatra kako bi oporavak u rodnoj grudi pjevačici bio puno korisniji od ležanja na kauču psihijatra u poročnom Los Angelesu.

Hollywood je, po mišljenju oca Britney Spears, jedan od glavnih uzroka njezinog problematičnog ponašanja - ludi party ritam i izgladnjivanje tamo su svakodnevna pojava, pa će se pjevačica uskoro vratiti u rodnu Louisianu i tamo nastaviti liječenje pod palicom zabrinutog oca. Prema tvrdnjama "izvora", Britney nije oduševljena tom idejom, ali nema pravo glasa jer je sud, na temelju dosadašnjeg iskustva, na strani Jamieja Spearsa, odnosno, podupire njegove "pedagoške metode".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tata Spears nada se da će Britney povratkom doma izgladiti davno narušene odnose s majkom Lynne i sestrom Jamie, koja je pozornost medija privukla trudnoćom u 16. godini, a onda i odlukom da će zbog karijere dijete "proslijediti" majci.

Iako nesretna zbog očeve kontrole, Britney je, pišu američki mediji, u puno boljem stanju nego prije nekoliko mjeseci - više se ne drogira, redovito viđa sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa i izvršava sudske obveze. Osim toga, nedavno je odlučila otvoriti plesni studio, a zainteresiranih je već i više nego dovoljno. Svi, naravno, žele vidjeti posrnulu pjevačicu kako se, podučavajući djecu, i sama želi vratiti u formu i stare staze slave.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara