Gotovinina Ximena i danas izgleda sjajno, jasno je i što misli o Hrvatskoj

Gotovinina Ximena i danas izgleda sjajno, jasno je i što misli o Hrvatskoj
Foto: Facebook

SVI obožavatelji serije General nestrpljivo čekaju treću epizodu koja će sutra biti prikazana na HRT-u. U drugoj epizodi upoznali smo Gotovininu televizijsku suprugu Ximenu, koja je u istoj epizodi ostala trudna, a neki su se gledatelji žalili zbog nedostatka akcije između generala i prelijepe Kolumbijke koju igra njemačka glumica Jasmin Lord.

Kao što je poznato, Gotovina će se iz Južne Amerike zbog rata u Hrvatskoj vratiti u domovinu, a njegova supruga i kći će ostati tamo. 

Gotovinina priča s fatalnom Kolumbijkom jedna je od njegovih najpoznatijih ljubavnih priča. Kao što i vidimo u seriji, zaljubili su se u Argentini osamdesetih godina, a njihova kći dobila je ime po mami. Ximena Gotovina danas ima 35 godina, ali javnost ne zna kako ona izgleda.

Starija Ximena je, pak, poznata javnosti i jako je aktivna na Facebooku. Crnokosa ljepotica i dalje je prelijepa, što dokazuju selfieji koje na toj društvenoj mreži često objavljuje. Ona ni danas ne krije svoju ljubav prema Hrvatskoj, što je pokazala na svom Facebooku i tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je glasno podržavala Vatrene.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara