Gotovo 80.000 posjetitelja u jednom radnom danu posjetilo CineStar kina

Gotovo 80.000 posjetitelja u jednom radnom danu posjetilo CineStar kina
Foto: Press

U UTORAK tik pred neradni dan i blagdan Velike Gospe, najveći kinoprikazivač u regiji, CineStar kina su tradicionalno organizirali "Dan za 10", dan kada su se sve kinoulaznice mogle kupiti po cijeni od samo 10 kuna, pa se tako kao isvake godine u CineStar kinima tražila slobodna kinoulaznica. Ove godine sve popularniji CineStarov "Dan za 10" okupio je gotovo 80 tisuća posjetitelja, čime su CineStar kina postavila novi regionalan rekord posjećenosti u jednom danu u tjednu.
 
Da je vladao veliki interes dokazuje i podatak da je većina projekcija bila rasprodana nekoliko dana prije početka akcije i jednostavno je bilo nemoguće doći do kinoulaznice za neku projekciju. Brojni filmoljupci  u utorak su mogli uživati u filmskim naslovima kao što su Nemoguća misija: Raspad sistema s Tom Cruiseom u glavnoj ulozi, Špijun koji me napucao, urnebesna komedija s Milom Kunis, Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju te mnogim drugim.


 
I mnogobrojni turisti na Jadranu su iskoristili ovu jedinstvenu pogodnost i posjetili CineStar u 5 gradova na moru, pa je "Dan za 10" bio prava ljetna atrakcija u Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku. Posebice velika gužva vladala je u najboljem novom kinu u Europi – CineStar 4DX Mall of Split.
 
Do danas je unutar CineStar Cinemas grupe u Hrvatskoj i regiji otvoreno ukupno 20 multipleks kina, s 129 digitalnih dvorana i preko 20.500 sjedala, što - zajedno s gotovo četiri milijuna posjetitelja godišnje - čini CineStarCinemas najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u Hrvatskoj i regiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?