Gotovo prijateljstvo između Paris i Britney

"Britney se jako dobro zabavljala s Paris, ali sad je vrijeme da se usredotoči na obitelj i karijeru", objavio je glasnogovornik pjevačice koja je ovih dana, htjela to ili ne, morala prionuti snimanju novog albuma. Naime, izdavačka kuća postavila joj je ultimatum, a i sponzori su počeli odustajati od nje, pa je Britney shvatila da je krajnje vrijeme da javnosti ponudi nešto osim svojih pijanstava i zanemarivanja djece.

Paris Hilton pozvala je sad već bivšu prijateljicu da joj se pridruži na bečkom Opernom balu, no Spears je to navodno odbila uz obrazloženje kako njih dvije više jednostavno "ne idu zajedno". Ipak, upućeni tvrde da stvari nisu baš tako jednostavne, jer je i malom djetetu jasno da se "veliko prijateljstvo" ne može samo tako prekinuti preko noći.

Istraživanje koje je provela Britneyina diskografska kuća pokazalo je, naime, kako joj je prijateljstvo s Paris u javnosti donijelo mnogo negativnih bodova, pa su joj zabranili daljnje viđanje s poznatom party djevojkom, kako bi spasila "što se spasiti da". Paris to očito nije jako teško primila, pa nastavlja tulumarenje po svijetu unatoč negativnoj percepciji javnosti.

Na internetu je ovih dana objavljena "nova pjesma Britney Spears", no, unatoč velikoj sličnosti u vokalu, njezin glasnogovornik poručuje kako je riječ o varci, jer Britney već dvije godine nije snimila apsolutno ništa. Album kojeg trenutno priprema, najavljeno je, bit će u plesnom stilu, nešto drugačijem od onoga koji se dosad vezao uz jednu od najtiražnijih pjevačica na svijetu.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara