Grubnić plesao za bivšu ljubav, oduševio žiri i preživio dvoboj, ispao Kedžo

Grubnić plesao za bivšu ljubav, oduševio žiri i preživio dvoboj, ispao Kedžo
Foto: Instagram

"PLES SA zvijezdama" napustio je Damir Kedžo nakon dvoboja s Markom Grubnićem u kojem su plesali rumbu.

Večerašnju epizodu showa "Ples sa zvijezdama" otvorio je Slavko Sobin sa svojom plesnom partnericom Gabrielom. Oni su izveli dosad neviđeni ples u showu - lyrical.

"Wow, wow, wow! Ja sam oduševljen", rekao je Nicolas nakon njihovog nastupa, a Tamara je poručila da će njezina ocjena sigurno biti velika. "Spajanje dinamike i emocije, bili ste savršeni", dodao je Nicolas koji im je na kraju dao desetku.

Sonja Kovač i njezin plesni partner izveli su slow fox, no Almiru nije oduševila. "Ovo je ples u kojem se vide sve mane plesača", rekla je influencerici. "Spetljali ste se na početku, ali slow fox se vježba deset godina. Budite ponosni na sebe", poručio je Nicolas. "Ja nisam zadovoljna", rekla je Tamara. 

Ivan Šarić i njegova plesna partnerica izašli su sljedeći na scenu. "Moram pohvaliti ovu sambu, ti si jednostavno nevjerojatan. Ti rasturaš u osobnoj interpretaciji", rekao mu je Nicolas. "Bravo, zabavno, interesantno", poručio je Dinko i dodao da bi samo još "stopala trebao dovesti u red". Dinko mu je na kraju dao deset, što je oduševilo Šarića.

Marko Grubnić i njegova partnerica Ela nastupaju sljedeći s bečkim valcerom. Marko je najavio da će njihov nastup biti veoma emotivan te da ga posvećuje bivšoj ljubavi. "Ovo je moj najbolji ples dosad", rekao je Grubnić nakon nastupa.

"Bravo, čestitam", složio se Dinko. "Kad je riječ o standardnim plesovima, ti najtalentiranija muška zvijezda u ovom showu", rekla mu je Tamara i najavila da će mu dati deset. Grubnić je na kraju dobio tri desetke, a Nicolas mu je dao devet.

Sljedeća je na scenu stigla Viktorija Rađa u pratnji partnera Marka i zaplesala dramatični paso doble. Viktoriju je, kao i inače, u studiju bodrio njezin suprug Dino Rađa. "Meni je falilo još više ramena", rekla je Almira, a Tamara joj je savjetovala da izbjegava sporije pokrete. "Bili ste jako dramatični i to mi se svidjelo, ali slažem se s Almirom", rekao je Nicolas.

"Vaš plesni potencijal ponovno nije došao do izražaja večeras. Ja bi vas volio vidjeti da se rasplešete", poručio je Dinko.

Damir Kedžo i njegova plesna partnerica Helena izveli su strastveni tango. "Vrlo si dinamičan, jedna prava drama u kojoj sam uživala", rekla mu je Almira i dodala primjedbu o gubljenju kontakta s partnericom u jednom trenutku.

"Jako lijepo ste izrazili emocije. Tango uz slow fox je jedan od najtežih plesova koji postoje i vi ste se dobro snalazili", rekao je Nicolas. "Vi ste u ovoj koreografiji više hodali nego plesali, vaš tango na mene nije ostavio nikakav dojam", rekao je Dinko.

Show su zatvorili Josipa Pavičić Bernardini i Damir Horvatinčić s jiveom. "Ovo je bilo jako slatko. Fali mi dinamike u gornjem dijelu, a donji dio bi trebao biti više uzemljen", rekla je Almira. I Nicolas se složio da je bilo slatko. "Jive je puno teži od cha cha cha, mislim da ste se dobro snalazili", rekao je.

"Meni je bilo lijepo vas gledati. Vratili ste me u prošlost, bili ste mi energični i dinamični, malo ste se pogubili, ali sve u svemu lijepo", rekao je Dinko. "Malo bolje interpretirajte glazbu uz koju plešete", savjetovala je Josipi Tamara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara