Grubnić se fotkao u autu, a u kadar upao detalj skuplji od 40 tisuća kuna

Grubnić se fotkao u autu, a u kadar upao detalj skuplji od 40 tisuća kuna
Foto: Instagram

MARKO GRUBNIĆ pohvalio se fotografijom koja je nastala dok je bio za volanom Mercedesa, no svu pažnju je ukrao detalj koji je tek djelomično uletio u kadar.

Riječ je o skupocjenoj Hermes Birkin torbi, najlegendarnijoj torbi svih vremena do koje teško mogu doći i oni najbogatiji. Neki od najjeftinijih modela koštaju preko 40 tisuća kuna, a oni najskuplji i do pola milijuna kuna. Prije nekoliko godina je na licitaciji aukcijske kuće Christie's u Hong Kongu jedna Birkinica prodana za nevjerojatnih 380.000 dolara te je tako postala najskuplja torba na svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Marko je svoj primjerak dobio krajem prošle godine te se odmah pohvalio na Instagramu i napisao da je "nemoguće postalo moguće". Otad je ne ispušta iz ruku, a s njom se znao pojaviti i na snimanju showa "Ples sa zvijezdama".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Torba Birkin ime je dobila po glumici i pjevačici Jane Birkin, a nastala je 1981. godine.

Cijena ove torbe, osim zbog veličine, varira i zbog vrste kože od koje je izrađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja, a osim brojnih holivudskih zvijezda koje ju ne ispuštaju iz ruku, popularizirala ju je i Samantha Jones, lik iz serije "Seks i grad", koja je u jednoj epizodi pokušala sve kako bi preko reda uspjela nabaviti slavnu torbu - i nije uspjela.

Prošle su godine na stranici Baghunter, online tržnici za kupovinu i prodaju torbi, otkrili podatak da je torba Hermes Birkin sigurnija investicija od ulaganja u zlato ili dionice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara