Guy Ritchie o Madonni: ´Ono´ danas nije raspoloženo za ništa

MEĐUSOBNA podbadanja i razotkrivanja "gadarija" iz braka koji je završio rekordnim razvodom od samo 54 sekunde, i dalje ne prestaju. Naime, kako piše britanski The Sun popularni redatelj Guy Ritchie svoju bivšu suprugu i prije razvoda je pogrdno nazivao.

"'Ono' znam jako naljutiti"

Naime umjesto , Madonna, ljubav, ženica, ribica ili neki drugi ljepuškasti epitet, Guy je Madonnu jednostavno nazivao "Ono".

U razgovorima s prijateljima znao bi reći: "'Ono' danas nije raspoloženo za ništa". "'Ono' znam jako naljutiti", redateljeve su riječi. O njegovom ironičnom stavu prema tadašnjoj supruzi "slučajno su izlajali" njegovi prijatelji, a Britanci dočekali raširenih ruku. Naime, poznato je da Madonna i nije baš bila miljenica britanske javnosti.

Guy i pjevačica i glumica Madonna razveli su se krajem prošle godine, ali još nisu riješili pitanje skrbništva nad sinovima – 8-godišnjim Roccom i 3-godišnjim Davidom Bandom. Guy ih želi odgajati u rodnoj Britaniji, dok Madonna misli da je za to bolji izbor New York. Prvo saslušanje na američkom sudu zakazano je početkom sljedećeg mjeseca, a bit će otvoreno za javnost.

S.C.
Foto: JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara