Guy zamijenio Madonnu sa 10 godina mlađom glumicom iz njegovog filma

Guy zamijenio Madonnu sa 10 godina mlađom glumicom iz njegovog filma

NEMOJTE žaliti Guya Ritchieja. Zbog razvoda s Madonnom povećanje bogatstva za nekoliko desetaka milijuna dolara mu ne gine, a već joj je našao i zamjenu, glumicu koja je čak 20 godina mlađa od Madonne i desetak godina mlađa od njega. Guy Ritchie pobijedio je Madonnu u njezinoj vlastitoj igri. Njegova nova djevojka je, prenose britanski i američki tabloidi, 31-godišnja je glumica plavih očiju i crvene kose, a što je najgore u cijeloj priči, ona nosi jednu od uloga u Guyevom najnovijem filmu "Sherlock Holmes".

Američki tabloid US Weekly prenosi kako je 18. listopada, samo tri dana nakon što su Guyevi i Madonnini odvjetnici i glasnogovornici potvrdili da se rastaju nakon sedam godina braka, redatelj je poslao svoga vozača u njihov dvanaest milijuna funti vrijedan dom u Londonu da spakira njegove najnužnije stvari. Guy je te večeri unajmio sobu u hotelu Chatham, istom onom u kojem je odsjela 31-godišnja Kelly Reilly, glumica u njegovom najnovijem filmu "Sherlock Holmes". Kelly je zapažena britanska glumica koja je uspjeh ostvarila ulogama u filmovima "The Libertine" gdje je glumila s Johnnyjem Deppom, sa Judi Dench u filmu "Mrs. Henderson Presents", te sa Keirom Knightley u filmu "Ponos i predrasude". Vijest o novoj ženi u Guyevom životu nije toliko šokantna kao i najnoviji detalji o njegovom životu i odnosu s Madonnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izvori tvrde da bi Madonna nerijetko vrijeđala Guya, a čak ga je i tukla. "Namjerno bi ga provocirala izjavama poput: 'Trebala sam se udati za nekoga sličnim meni, čvrstim, progresivnim, inteligentnim, ambicioznim i spiritualnim'. Nekoliko puta svađe su postale toliko jake da ga je Madonna nekoliko puta udarila u naletu bijesa. Guy joj, sa druge strane, nikada nije ostao dužan. Nazivao ju je debelom, starom, naboranom i glupom, a govorio joj je i da ne zna pjevati", ispričali su obiteljski prijatelji Guya i Madonne koji, prema tvrdnjama njihovih prijatelja, nisu imali seksualne odnose čak 18 mjeseci.

Madonna je svoj razvod od Guya potvrdila prošloga tjedna nakon mjeseci špekulacija o tome da tajno ljubuje sa bejzbol igračem New York Yankees, Alexom Rodriguezom, što je navodno uzrok i njegovog razvoda. Da bi stvar bila još gora, Alex navodno kupuje novi stan u New Yorku, i to samo pedesetak metara udaljen od Madonninog apartmana. Dodajući ulje na vatru, Madonna je prije nekoliko dana svom jedinom biološkom sinu s Guyem, osmogodišnjem Roccu, odjenula majicu upravo tog kluba. Guy je, kažu njegovi prijatelji, bio potpuno shrvan kada je u tabloidima vidio fotografije svog sina koji je bio obučen u tu majicu. "Rekao je da je to bilo najniže što mu je Madonna napravila, i sada je više nego ikada odlučan da se izbori za svoja prava. Madonna ga je udarila u slabu stranu, pa bolje da se počne bojati jer Guy očito ima mnogo toga protiv nje što bi mogao iskoristiti u brakorazvodnoj parnici", ispričao je Guyev prijatelj.

Z.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara