Guza Vlatke Pokos otkrivena u Knjazovoj "Koledžici"

NA MALOM aerodromu u Lučkom, u velikom hangaru ukrašenom srebrnim koleđicama, televizijski genijalac Robert Knjaz predstavio je novu sezonu originalne i nadasve humoristične emisije u kojoj će sudjelovati razni domaći "robinzonkruzoi." Ekranom će uskoro opet zavladati, kako oni to vole reći, obrazovno-putopisni polu-spektakl "Koledžicom po svijetu"!

Redatelj, voditelj, pustolov i "filozof" Robert Knjaz na otočje Fidži, utvrdu kanibalizma, poveo je šminkericu Vlatku Pokos koju je domaćinima umjesto vina ponudio kao "komad ljudetine".

"Snimatelj Alfi mi je pridržavao guzu dok sam se verala po palmi"

"Prema ludoj Knjazovoj ideji, naravno, u emisiji će na samom kraju biti prikazano kako preko oglasa upoznajem nekog frajera koji me u u jednom trenutku počeo sve više i više dirati po rukama i 'isprobavati', a fora je u tome što me naposljetku - skuhao!", rekla je Vlatka koja je priznala kako ne postoji ništa na što je Knjaz ne bi mogao nagovoriti, baš kao što ju je na Fidžiju natjerao da se popne na kokosovu plamu.

"Snimatelj Alfi mi je pridržavao guzu da ne padnem dok sam se verala po palmi. Iako je bilo ludo i nezaboravno, bila sam sva izgrebana od palminog lišća", rekla je Vlatka čiju će guzu izloženu suncu i pijesku gledatelji uskoro imati priliku vidjeti u punom sjaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Letica u "pogubnoj avanturi"

U novoj sezoni, koja počinje prvog aprila, sudjeluje i Slaven Letica, odnosno, "ban Jelačić wannabe", kojeg je Knjaz poveo na "pogubnu avanturu". Otišli su, naime, na Novi Zeland gdje ga je natjerao da odjeven poput hobita paradira okolo glasajući se neartikuliranim jaucima. Deblji kraj izvukao je Davor Gobac kojeg je Knjaz nagovorio da se vere po Mount Everestu, dok je on bezbrižno džepario po Katmanduu.

Sve u svemu, originalan i dopadljiv Knjaz, kao i njegova ekipa, nastavljaju s putovanjem po svijetu u društvu hrvatskih estradnjaka, glumaca i(li) političara. Mogućnost da prevari konobara u kakvoj siromašnoj zemlji, zašlata kakvu plavušu ili barem babu, nagnala je Knjaza da još jednom "šutne globus".

L.V.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara