Gwen Stefani darovala milijun dolara žrtvama u Japanu

Foto: JLP

GWEN STEFANI donirala je milijun dolara za pomoć žrtvama katastrofe u Japanu. Pjevačica je novac dala organizaciji "Save the Children`s Japan Earthquake-Tsunami, Children in Emergency", koja pomaže žrtvama potresa i tsunamija u toj dalekoistočnoj zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Japan me već puno godina inspirira, uistinu volim tu zemlju i imam puno poštovanje prema ljudima i njihovoj kulturi. Katastrofa koja ih je pogodila slama mi srce i želim učiniti što god mogu kako bih pomogla. Nikada ne bih bila sposobna učiniti ovakvu gestu da nemam dugogodišnju potporu svih svojih fanova", rekla je Gwen.

Osim donacije, Gwen će pomoći i poslovnim potezom. Putem interneta će prodavati ograničenu kolekciju Harajuku Lovers odjevnih predmeta, a cijeli prihod od prodaje će također darovati za pomoć žrtvama potresa. Ona nije jedina zvijezda koja je odlučila pomoći, Sandra Bullock također je donirala milijun dolara žrtvama u Japanu, a Clint Eastwood i Warner Bros. će im donirati cijelu zaradu od prodaje filma "Hereafter" na DVD-u.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara