Gwyneth Paltrow otkrila kako ju je Brad Pitt branio od Weinsteina: "Rekao je da će ga ubiti"

Gwyneth Paltrow otkrila kako ju je Brad Pitt branio od Weinsteina: "Rekao je da će ga ubiti"

Screenshot: Youtube

GWYNETH Paltrow prisjetila se bivšeg dečka Brada Pitta i otkrila kako je slavni glumac reagirao devedesetih godina kad mu je otkrila da ju je holivudski producent Harvey Weinstein seksualno zlostavljao.

Lijepa glumica tada je ima 22 godine, a Weinstein ju je angažirao za ulogu Jane Austen u filmu Emma. Gwyneth kaže kako ju je holivudski producent pozvao u svoj apartman prije početka snimanja, na što je ona pristala vjerujući da je u pitanju poslovni sastanak. No kad su stigli, Weinstein ju je počeo dirati i predlagati da odu u sobu na masažu.

Glumica je odbila te otišla kod tadašnjeg dečka Brada Pitta i sve mu ispričala. Pitt se suočio s Weinsteinom koji je uporno negirao optužbe pravdajući se kako je sve bilo dogovoreno između njega i tada 22-godišnje glumice.

Embed from Getty Images

''Bradov napad bio je toliko jak kao da ga je uzeo i bacio u zid. To što je napravio da me zaštiti u doba kad nisam imala ni snagu ni moć jednostavno je nevjerojatno'', rekla je Gwyneth u emisiji SiriusXM u srijedu.

''Rekao mu je da ako se ikad više budem osjećala neugodno zbog njega da će ga ubiti'', ispričala je glumica dodajući kako će Bradu uvijek biti zahvalna na tome što je napravio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara