Gwyneth Paltrow preotela Madonni željenu ulogu

DVIJE slavne Amerikanke nekada su bili velike prijateljice koje su zajedno odlazile u shopping i trač partije po kafićima, sve dok nisu preselile u London gdje je ta veza počela pucati.

Madonna je dobila utisak da je Gwyneth slijedi i u svemu oponaša. Za njom je stigla u Englesku, kopirala njen modni stil i na kraju se poput nje odlučila udati za Engleza. Njihovom prijateljstvu sada bi mogao doći potpuni kraj nakon što je Gwyneth dobila ulogu poznate kriminalke Joan Hannigton koja je 1980 u Londonu provalila u draguljarnicu i ukrala nakit od 3 milijuna funti.

Uhvaćena je, osuđena i puštena već nakon 18 mjeseci, a u zatvoru je stigla napisati autobiografiju "I Am Who I Am", koju su mnogi željeli ekranizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igru je izgubio redatelj Guy Ritchie koji je ulogu Joan namjenio svojoj supruzi Madonni, a novi producenti odlučili su se za Gwyneth.

Sama Joan izjavila je novinarima kako je jako zadovoljna tim izborom "jer Madonna ne zna glumiti i nikada ne bi mogla govoriti naglaskom poput nje", a za Gwyneth je rekla "kako može biti presrtena što će je glumiti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara