Gwyneth Paltrow se panično boji virusa

ZVIJEZDA holivudskog filma "Proof" Gwyneth Paltrow panično se boji virusa. Prema tvrdnjama časopisa "Star magazine", Gwyneth ne podnosi da ju njena frizerka češlja s tuđim češljem, te će vrlo teško ući u tuđi WC.

Star magazine, pozivajući se na "izvor vrlo blizak glumici", piše kako je Gwyneth ranije kada je išla frizerki sa sobom uvijek nosila svoj češalj, nikada nije koristila javne zahode, a znala bi u hotelima u kojima je odsjedala temeljito očistiti već oprane tuš kabine i kade, jer se nije željela zaraziti.

Prema Starovom anonimnom izvoru glumica. redovito inzistira da gosti u njenoj kući izuju cipele, a Gwyneth se ponekad čak ne želi rukovati s drugim ljudima strahujući od zaraze.

Također nerijetko zna zamoliti svoje goste da ruke operu antibakterijskim sapunom prije nego što svojim prljavim rukama dodirnu njenu kćer Apple.

Gwynethin glasnogovornik potvrdio je glumičinu politiku "skidanja cipela u kući", te je rekao da se glumica možda i postavljala zaštitnički prema svojoj kćeri, ali samo nakon što se rodila, te je u potpunosti odbacio ostale tvrdnje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara