Hadžihafizbegović reagirao na grafit upućen Đokoviću: Gledam ovaj idiotski grafit...

Hadžihafizbegović reagirao na grafit upućen Đokoviću: Gledam ovaj idiotski grafit...
Screenshot: HRT

NAKON što je jutros u Splitu osvanuo morbidan grafit upućen Novaku Đokoviću, reakcije diljem regije ne prestaju se slijevati, a na tu temu imao je što reći i bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović.

"Gledam i čitam ovaj idiotski grafit upućen Đokoviću s nekog splitskog zida. Pa jebote zar mi stvarno moramo davati regionalnu pažnju nekom narkomančini, kretenu i nerealiziranoj budali koja treba sad biti paradigma cijelog jednog grada kakav je divni i fenomenalni Split", napisao je glumac na Twitteru.

Nakon što se na Adria Touru proširio koronavirus i nakon što je Novak Đoković objavio da je i on pozitivan, na društvenim mrežama počele su se objavljivati brojne uvrede i karikature na njegov račun, a sve je kulminiralo gnjusnim grafitom koji je jutros osvanuo u splitskoj Sinjskoj ulici.

"Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću, umri", pisalo je plavim sprejem na jednom zidu. Grafit je uklonjen u vrlo kratkom roku, piše Dalmacija danas te donosi i fotografije prebojenog zida.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara