Hajrović zbog Leyle završio u kućnoj karanteni, evo čime se ona danas bavila

Hajrović zbog Leyle završio u kućnoj karanteni, evo čime se ona danas bavila
Foto: Instagram

IZET HAJROVIĆ završio je u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, doznao je Index. Osim njega, tamo je upućen i Mario Gavranović, koji se s Hajrovićem družio posljednjih dana.

Naime, Hajrovićeva supruga Leyla do jučer je bila na Tjednu mode u Milanu s prijateljicom, srpskom influencericom Zoranom Jovanović, a upravo je Italija zemlja s najviše zaraženih od koronavirusa.

Da ona sama nije zabrinuta zbog opasnosti dokazuju njene jutrošnje objave na društvenim mrežama. Naime, Leyla je s fanovima podijelila kako pere svoje tenisice Yeezy jer, kako kaže, puno njih ju je to pitalo.

Budući da dvojica Dinamovih nogometaša ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, pušteni su kući.

"Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom", objavio je Dinamo nakon Indexovog upita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara