Halle Berry časopis Esquire proglasio najseksi ženom na svijetu

Halle Berry časopis Esquire proglasio najseksi ženom na svijetu

ŠEST mjeseci nakon što je u svojoj 42. godini života rodila kćerkicu Nahlu Arielu Aubry, glumicu Halle Berry časopis Esquire proglasio je najseksi ženom na svijetu. "Znam prokleto dobro da sam sad više seksi od onoga što sam bila. Biti seksi ne znači nositi zavodljivu odjeću ili mrdati guzom dok vam se bokovi ne ukoče, seksi je stanje uma, to je ono kada se volite kakvi god jeste i kada vam je ugodno u vlastitoj koži. Biti seksi znači voljeti se uvijek, u svim trenucima i svim situacijama", ispričala je glumica.

Halle je kćerkicu mjesecima skrivala od navale paparazza i medijskog interesa, a nedavno ju je prvi puta pokazala kada je prošetala zoološkim vrtom. Berry je jedna od rijetih istaknutih holivudskih glumica koje su odbile pozirati za časopise sa svojim novorođenim djetetom, iako je interes za tim fotografijama bio iznimno velik, a Halle bi u slučaju da je na to pristala bila bogatija za nekoliko milijuna dolara. Glumica je zaprijetila podizanjem sudskih tužbi protiv onoga tko bude provalio na njen posjed i fotografirao njezinu obitelj, jer se to jednom dogodilo netom poslije rođenja male Nahle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Halle su dva propala braka, a deset godina mlađeg manekena Gabriela Aubryja upoznala je krajem 2005. godine i od tada su nerazdvojni. "Presretna sam, što je za mene prava novost. Znate, nisam oduvijek bila ovako sretna u vezama", izjavila je nakon što su mediji otkrili njezinu romansu s kanadskim manekenom, s kojim još uvijek ne namjerava stati pred oltar, ali zato sretni par već planira i drugo dijete. "Da, radimo na tome. Mislim, pogledajte Halle, ona je naprosto nevjerojatna! Ona je najbolja majka koju bi netko mogao tražiti ili poželjeti", nahvalio je glumcu dečko Gabriel, a još je jednom opovrgnuo i glasine o vjenčanju. "Ne namjeravamo se vjenčati. To nam zbilja nije potrebno, i ovako smo neizmjerno sretni", ispričao je maneken.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara