Halle Berry misli da je ružna

Halle Berry misli da je ružna

CRNA glumica koja je nakon uloge u zadnjem dijelu filmskog serijala o Jamesu Bondu bila proglašavana jednom od najljepših žena na svijetu, Halle Berry, nedavno je izjavila kako samu sebe smatra ružnom.

U razgovoru za njemački časopis Journal fur die Frau, Halle je izjavila: "Da budem potpuno iskrena, većinu vremena mislim da sam ružna."

"Vidim se svako jutro bez šminke, zbog čega više nemam iluzije o vlastitoj ljepoti. Definitivno se ne osjećam kao velika zvijezda." - objasnila je Berry.

Halle Berry, koja je Oscara osvojila za film "Monsters Ball", također je ustvrdila kako joj je boja kože usporila holivudsku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mnoge šefove studija i redatelje u Holywoodu boja koža još uvijek je problem." - rekla je Berry, pa nastavila: "Oni jednostavno ne vjeruju da će filmska publika prihvatiti crnog glumca u vodećoj ulozi."

"Ti ljudi uskih okvira potcjenjuju javnost i priječe napredak u filmskoj industriji." - dodala je crna glumica.

Halle trenutno glumi u nastavku blockbustera "X-men", koji će se u kino dvoranama pojaviti početkom ljeta.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara