Halle Berry ponavlja bračni zavjet s nevjernim suprugom

TAMNOPUTA seksi glumica koja je oduševila i u novom filmu o James Bondu na svaki način želi spasiti svoj brak s pjevačem Ericom Benetom pa se odlučila na reprizu njihovog vjenčanja.
 
Fešta će se održati u luksuznom hotelu na Havajima za Novu Godinu u prisustvu rodbine i najbližih prijatelja.

"Tajanstveni prijatelj" otkrio je novinarima da pokajnik Benet nikako ne želi izgubiti suprugu zbog svojih preljuba koje smatra "trenutcima ludosti" pa joj se ispričao i obećao da više neće raditi takve gluposti.

Poznato je da se tamnoputi pjevač već liječio od ovisnosti o seksu, ali se čini da mu to nije puno pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Trzavice u njihovom braku potakla je bivša manekenka Julia Riley koja je prilično bezobrazno otkrila novinarima da je Benet bio u njenom krevetu samo dan prije nego što je izljubio suprugu pred kamerama prilikom njenog primanja Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu "Monsters Ball" i dodala "da ona može biti hollywoodska zvijezda, ali ne zna zadržati supruga kod kuće".

Predvidjela je da se njen ljubavnik nikada neće rastati od supruge jer "ona ima previše love".
 
Njene riječi se ostvaruju, a Halle se nada da će napokon naći sreću u ljubavnom životu. Jednom ju je bivši dečko tako istukao da je jedva ostala živa, a nakon rastave s prvim mužem igračem baseballa Davidom Justiceom čak je pomišljala na saomoubojstvo.

Možda će joj zvuci havajske muzike uz romantičan zalaz sunca na pješčanoj plaži napokon donijeti mir i ljubav u braku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara