Halle Berry želi obnoviti vezu s Gabrielom Aubryjem?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

HALLE BERRY pružit će svojem bivšem dečku još jednu šansu, tvrde izvori. Oskarovka koja je nedavno objavila prekid veze s ocem svoje kćeri, manekenom Gabrielom Aubryjem, navodno se predomislila te odlučila još jedanput pokušati učiniti njihovu vezu funkcionalnom. Tu je odluku donijela prvenstveno zbog malene Nahle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumica također pod svaku cijenu želi izbjeći ogorčenu bitku oko skrbništva nad djetetom. Tako je odlučila probati još jednom pa su ona i Gabriel krenuli na savjetovanje za parove.

"Na početku je to bila čisto praktična odluka zbog Nahle. No, među njima je ponovo proradila kemija i pojavili su se stari osjećaji. Sada su ponovo skupa te svojoj ljubavi žele dati još jednu šansu, zato na savjetovanju pokušavaju riješiti svoje probleme. Odlučili su stvari posložiti do njenog odlaska u Afriku, gdje će snimati novi film. Ako to ne uspiju, rastat će se zauvijek. Halle se nada kako će ipak riješiti probleme te je spremna, ako se to dogodi, udati se za Gabriela", rekao je jedan izbor National Enquireru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara