Hana Hadžiavdagić: Ja ne pijem, već ločem, ali ekscese radim samo kad sam trijezna

Foto: Borna Čavrag/Index

HANA HADŽIAVDAGIĆ Valentinovo je provela radno i tek si je kasno navečer ostavila vremena za uživanje u ljubavi. Sa zaručnikom Tarikom Tabakovićem bila je na otvorenju kockarnice u Arena centru, gdje je nosila reviju te nam otkrila kako joj je uistinu svaki dan Valentinovo. "To stvarno nije ona fraza koju svi parovi govore, nama je zaista svaki dan Valentinovo, stvarno. Meni Tarik svaki dan kupi neko cvijeće, čokoladu, sitnicu, poklon. Danas sam radila cijeli dan i onda otišla na reviju, tako da ćemo Valentinovo slaviti u krevetu iza ponoći", otkrila je za Index Hana.

Dodaje da svadbu planira napraviti ljeti, ali ne vjeruje da će biti spektakularna. "Ne isplati se sto tisuća eura potrošiti na tetke, ujne, strine ili likove koji će na kraju reći: `Nije ti valjalo predjelo`. Tako da je bolje da uzmeš tu lovu i odeš, na primjer, na Maldive na mjesec dan, uživaš i ne nerviraš se", praktična je novinarka.

"Deset milijuna bi me izvuklo iz recesije, ali milijunček bih potrošila začas"

Iako je bila na otvorenju kasina, ne kocka. "Nisam kockar, nikada nisam tako nešto igrala. Jednom sam izgubila deset eura i nisam to sebi mogla oprostiti, što bi tek bilo da izgubim pet tisuća. Ni slučajno, to nije za mene", kaže. A da joj se koji put baš posreći, zna što bi s novcem. "Ovisi o kojoj bi se svoti radilo. Nekih deset milijuna me može izvući iz recesije, ali milijunček, to bih začas potrošila. Svi spominju nekakve humanitarne svrhe, pa ću reći da bih tamo dala. A obično je ono, pare na paru, a uš na fukaru, tako da bih sigurno i dobila da igram. Kupila bih neki dobar penthaus, na primjer", kaže.

"Ne znam uživati u piću i to mi je problem, pijem samo da se što prije napijem"

Kockanje joj sigurno nije neki porok, a kaže da nema ni ostalih. "Ne drogiram se i ne pušim, sad sam i Tariku zabranila da puši. A niti ne pijem; kad izlazim, ja ločem. Ne znam uživati u piću i to mi je problem, pijem samo da se što prije napijem. Ali znam se kontrolirati, kada se napijem ne pravim ekscese, znam se kontrolirati, to radim dok sam trijezna", kaže kroz smijeh Hana.

Uz nju, reviju su nosile i brojne druge manekenke, a okupljene su zabavljali i glazbeni gosti. Tako su na pozornici u kratkim crvenim haljinicama zabljesnule cure iz Feminnema. Neda se mučila s haljinom bez naramenica, koja joj je stalno padala, no ipak je spretno uspjela izbjeći ispadanje bradavica. Cure kažu da su ljubovale cijeli dan pa im nije bio problem nekoliko sati odvojiti i za posao. Darove koje su dobile nisu željele otkriti, a Nika kaže da poklanjanje nije ograničeno samo na parove: "Mami sam nešto kupila za taj dan i ona je meni. To je samo dan pun ljubavi".

Neda iz Feminnema zakvačila se na pivu: Roditelji su mi se već zabrinuli

Groznica zbog kocke uopće ih ne drži. "Nikada ne bih vlastite novce uložila u kockanje, bolje da ih dam nekome gladnome nego nekoj kockarnici koja ionako ne zna što bi s njima", kaže Pamela. Dodaje da nema ni nekih drugih poroka, jedino ne može odoljeti čokoladi: "S tim se ne mogu kontrolirati, čokoladni kolač bih mogla jesti svaki dan, nemam kontrole. Sva sreće da sam dosta disciplinirana pa odem u teretanu da se to ne vidi".

Nika od poroka prakticira jedino cigarete i kavu, a ljubiteljica kave je i Neda, koja je ponekad popije toliko da se sva trese. "A u zadnje vrijeme volim i pivu, i to pšeničnu, počela sam je dosta piti, roditelji su mi se zabrinuli", smije se Neda, a ostale je cure zafrkavaju da pivu pije i na probi i u kinu, no situacija još nije postala zabrinjavajuća.

Antonija Šola misli kako ljubav nema cijenu i ne podnosi nikakve uvjete

Još jedna od neporočnih na našoj estradi je Antonija Šola, koja jedino ne može odoljeti finoj hrani, dok joj kockanje nije ni na kraju pameti. Valentinovo je provela sama jer joj je dečko zbog obveza u rodnoj Makedoniji, a čime ju je iznenadio, nije nam željela otkriti. "To je tajna", kaže Šola, no ne skriva da je definitivno sretno zaljubljena i jedva čeka da se s dečkom vidi. "Ljubav se ne može kupiti, ljubav je smisao života, nešto što pokreće, u ljubavi ne smiju postojati uvjeti niti cijena. Ona mora ići lagano, samo da teče", kaže pjevačica.

Reviju na otvorenju casina nosile su: Jelena Glišić, Aleksandra Grdić, Iva Jerković, Simona Šajn te mnoge druge manekenka, a goste je zabavljala i Alka Vuica sa svojim plesačicama. Program su vodili Boris Kosmač i Žana Štrbac, a na otvorenju su bili i Ella Dvornik s dečkom Josipom Marićem, Kristina Lumbar, Minea, Antimon iz Večernje škole te brojni drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara