HDZ i HSS se rešetaju na Twitteru, počelo je kad se HDZ narugao Beljaku

HDZ i HSS se rešetaju na Twitteru, počelo je kad se HDZ narugao Beljaku
Foto: HDZ

BURNO je bilo danas u saboru, a još burnije na Twitteru. Nakon što je Krešo Beljak rekao kako se dio oporbenih zastupnika nije pojavio u saboru, gdje se raspravljalo o poljoprivredi, jer je "predložio da se revolucionarnim metodama počne mijenjati društvo", na službenom Twitteru HDZ-a osvanula je provokacija na njegov račun.

"Beljak pozvao na revoluciju! Pozivamo građane da dobro zaključaju svoje automobile!" napisali su referirajući se na Beljakovo priznanje da su ga 1999. godine ulovili kako provaljuje u automobile, zbog čega je dobio osam mjeseci uvjetno, ali i što ga je, kako je priznao kasnije, "cijepilo protiv budućih gluposti."

"Upravo ste pomakli granice ironije", "građani, zaključajte kuće, stanove, sakrijte novčanike... jer na vlasti je HDZ... članovi kriminalci, zlostavljači žena, lažljivci, homofobi...i vi se našli nekoga prozivati?", "zaključali bi mi aute da nam ih vi niste ukrali", samo su neke od reakcija tviteraša, a nije se dugo čekao ni odgovor iz HSS-a.

"Zahvalni smo što HDZ radi reklamu predsjedniku Beljaku s obzirom na to da su nam i dalje dužni 700 tisuća kuna. Budući da je poznato da HDZ voli tuđi novac i ovakvu reklamu smo spremni prihvatiti kao refundaciju manjeg dijela tog iznosa. Hvala, Uprava", napisali su.

No rasprava tu nije stala. "Hvala na interesu, jeste li nabavili montirače i odvijače za revoluciju?" napisali su iz HDZ-a.

Beljaku su posvetili još jednu objavu, a možete je vidjeti ispod.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara