HDZ zagrijava glasače novom igricom na Internetu

STRANAČKA igrica koju je ovih dana osmislio HDZ nije najnovija afera o kojoj ni jedan ministar nije imao pojma, nego "glasolovka" - igrica u kojoj plava kutija koja skuplja HDZ-ove glasove.

Nakon igre "memo" sa ministrima vlade Ive Sanadera, HDZ je osmislio novu igru za sve koje politika zabavlja. U pozadini se čuje Jacques Houdek sa svojim "HDZ zna", a s neba padaju glasovi u obliku loga stranaka - SDP, HNS, HDSSB, HSS, HSLS, HSP i naravno HDZ i mladeži HDZ-a.

Može se odigrati na stranicama HDZ-a, a upute su jednostavne - Koristi miš da bi pomaknuo glasačku kutiju desno ili lijevo. Ukoliko kutija proguta glas za HDZ, ona zadovoljno podrigne, a ukoliko se u nju spusti oporbeni glas, ima želučane smetnje. Zapravo, samo se namršti ili nasmije. Kako se prelaze nivoi, sve je više oporbenih stranaka i njihovi glasovi sve lakše mogu upasti u kutiju.

Nema HSU-a

Zanimljivo, nema HSU-ovog loga što se najvjerojatnije može pripisati na HDZ-ovo računanje na buduću suradnju, dok ostali potencijalni koalicijski partneri, HSS, HSLS i HSP, također izazivaju mučninu kod ove plave kutije.

Zanimljivo je da ukoliko ne pređete igru, odnosno ako u kutiju ubacite devet glasove za druge stranke - ne dogodi se ništa strašno. Jedino na ekranu piše KRAJ i upit želite li igrati ponovo. Nebo ostaje plavo, a trava zelena, jedino nema plave kutije.

Želite li se ponovo igrati na ovim izborima, sa pravim pravcatim bijelim kutijama?

A.B.
Foto:
www.4HDZ.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara