Heather Locklear hospitalizirana zbog teške depresije i tjeskobe

KRALJICA američkih sapunica Heather Locklear prolazi najteže razdoblje u životu, zbog čega se nedavno sama prijavila u lječilište u Arizoni, gdje se liječi od depresije i tjeskobe. "Zatražila je opsežnu procjenu njezinog psihičkog stanja i samoinicijativno je otišla na liječenje. Više podataka vam ne mogu dati, ali moram demantirati priče da se na liječenje prijavila zbog ovisnosti", rekao je glasnogovornik glumice dva mjeseca nakon što je jedan američki portal objavio snimku poziva prema 911 centru, u kojem nepoznata osoba tvrdi da se Heather Locklear pokušala ubiti.

Glumica je lijekove protiv depresije počela uzimati u veljači 2006. godine, i to nakon što se razvela od supruga Richieja Sambore, odnosno, doznala da je vara s njezinom najboljom prijateljicom i kolegicom Denise Richards. Nakon što je ovog proljeća snimila film "Flirting With 40", Heather je odlučila prekinuti terapiju lijekovima koji su je, tvrde njezini prijatelji, učinili tromom, dekoncentriranom, pa i nesuvislom. Zato se prijavila na liječenje, a još se ne zna koliko će se zadržati na elitnom imanju u Arizoni koje je zaštićeno od nepoželjnih pogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bila najteža godina u njezinom životu", slažu se prijatelji glumice koja je pred očima javnosti doživjela ljubavni krah i poniženje, s obzirom da joj je suprug, s kojim je u braku provela gotovo 15 godina, "nabio rogove" s najboljom prijateljicom. Denise Richards i Richie Sambora prekinuli su nedugo nakon preljuba, a rocker je ranije ove godine uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, i to dok je s njim u automobilu bila desetogodišnja kćer Ava. Glumica je zbog toga zatražila trajno skrbništvo, ali se predomislila kad je odlučila otići na lječenje, te je bivšem suprugu dopustila da ju viđa, naravno, uz stručni nadzor.

Pomoć je glumici javno ponudio i Jack Wagner, s kojim je u vezi od ovog proljeća. "Svatko tko ima hrabrosti na taj način poraditi na sebi ima moju stopostotnu podršku", rekao je medijima i, posve očekivano, naišao na prozivanja - neki, naime, smatraju da preko psihičkih problema svoje djevojke želi dio medijskog kolača.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara