Heather Mills bivša ljubavnica arapskih naftnih tajkuna i slovenskih učitelja skijanja

NAKON dokumentarca o Michaelu Jacksonu milijuni Engleza u srijedu će gledati kanal C4 koji će emitirati nevjerojatnu istinitu priču o supruzi njihovog bogatog idola.

U filmu "Prava gospođa McCartney" o njenoj prilično razbludnoj prošlosti govore njena prijateljica, bivši suprug, majka i očuh.

Ros Ashley, "djevojka za zabavu" arapskih milijunera, tvrdi da joj se u tom "poslu" pridružila Heather kada je imala 18 godina.

Njen prvi "ulov" bio je libanonski bogataš koji joj je kupio luksuzni stan i šminkerski sportski autić.

Ros je bila ljubavnica poznatog dilera oružja Khasoggia, bogataša Mohameda Fayeda i njegovog sina Dodija koji je kasnije poginuo u Parizu s princezom Dianom.

Pred kamerama je ispričala kako se Heather također očajnički borila da krene njenim putem i ulovi dobrostojeće Arape, Engleze ili Francuze.

O Heather se pričalo kao vrhunskoj manekenki, ali sada se otkrilo da je tu i tamo dobila neki poslić na modnoj pisti za 100 funti honorara.

Dokumentarac će prikazati i sačuvani striptiz koji je izvela pred kamerama da bi dobila posao foto modela.

Njene prve fotografije napravio je Alfie Karmal koji se amaterski bavio slikanjem za kojeg se udala 1989. godine. On priča kako mu je supruga znala iznenada otići kod "prijateljica" i nakon toga se vratiti s novim autom. Zbog njenih izmišljotina vodio ju je psihijatru koji je stvar objasnio njenim teškim djetinjstvom uz razvedenu majku.

Nakon spontanog pobačaja 1991. Alfie ju je poslao na skijanje u Sloveniju kako bi se razvedrila što joj je uspjelo uz zgodnog učitelja skijanja "izvjesnog Miloša".

Zbog te veze napustila je muža, ali je prije toga porazbijala sve stvari u stanu.

Kada je imala 25 godina na Heather je u Londonu naletio policajac na motoru nakon čega je ostala bez noge.

Počela se baviti humanitarnim radom, a u sklopu akcije "Raščistimo minska polja" boravila je i u Hrvatskoj. Na tom poslu upoznala je svog sadašnjeg supruga McCartneya koji je poput nje uvijek tvrdio da je njihov brak posljedica ljubavi, a ne njene želje za bogatim mužem.

Cinici će reći da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara