Heather Mills ispala iz "Plesa sa zvijezdama"

Iako je sudjelovanje Heather Mills u "Plesu sa zvijezdama" u početku dočekano na nož, jer je javnost SAD-a smatrala da želi iskoristiti popularnost nakon razvoda od Paula McCartneya, prema pisanju američkih medija, mišljenje se u proteklih šest tjedana prilično promijenilo. Za njeno ispadanje zaslužne su loše ocjene u protekle dvije emisije, zbog čega je i sama Mills postala svjesna da će uskoro napustiti natjecanje.

"Znali smo da ispadamo, jer smo po ocjenama na dnu ljestvice već dva tjedna. Nismo iznenađeni", rekla je Heather i dodala kako je, zahvaljujući sudjelovanju u projektu, "prikupila mnogo novca kojeg će uložiti za spas ugroženih životinjskih vrsta". Ta izjava čudi jer ju je PETA nedavno izbacila iz udruge, navodno jer je viđena kako nosi pravo životinjsko krzno.

Međutim, Heather Mills ispala je humanitarka i po pitanju senzibiliranja javnosti što se tiče invalida. TV kuća ABC u proteklih je nekoliko dana zaprimila na stotine mailova i pisama u kojima se ljudi s fizičkim nedostacima zahvaljuju producentskoj ekipi i Millsovoj, jer je donedavno omražena bivša manekenka dokazala da "energija, hrabrost i dobra volja mogu nadomjestiti sve".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara