Heather Mills istresla McCartneyjevoj odvjetnici čašu vode na glavu

HEATHER MILLS "krstila" je jučer odvjetnicu svog bivšeg muža Paula McCartneya nakon izricanja presude izlivši joj čašu vode na glavu, prenose s danom zakašnjenja gotovo svi britanski mediji. Mills u medijima nije baš omiljena pa je ovo dočekano na nož - predbacuju joj da se ne ponaša normalno, uz komentar "to što je netko tjelesno hendikepiran, ne mora automatski značiti da je dobra osoba".

Kako se tek naknadno saznalo, slavna je odvjetnica Fiona Shackelton, poznata najprije po zastupanju princa Charlesa u brakorazvodnoj parnici protiv Lady Di, pokisla napustila sudnicu, a Mills izgleda nije na miru dočekala jack-pot presudu kojom je osvojila 24,3 milijuna funti, umjesto traženih 125 milijuna. Mills se grohotom smijala dok je novinarima priopćavala kako je odvjetnicu "krstila na sudu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, u 12-minutnom govoru na stepenicama suda "popljuvala" je Shackelton, nazvavši ju "čeličnom magnolijom", i optužujući odvjetnicu da ju je nazivala "mnogim pogrdnim imenima, prije nego ju je uopće upoznala i dok je bila u invalidskim kolicima". Ljudi bliski Heather Mills izjavili su medijima da ona ima fiksaciju na Shackelton, jer smatra da  Shackelton ima fiksaciju na nju.

A.B.
Foto: Gosslip

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara