Heather Mills "razbacuje" novac po Los Angelesu

USKORO i službeno bivša supruga slavnog Beatlea Paula McCartneya, kojoj je suprug zbog otkrivenih pornografskih fotografija iz mladenačkih dana "pokazao vrata", stigla je u Los Angeles gdje uz pomoć skupih odvjetnika namjerava voditi brakorazvodnu parnicu.

Poznato je da američki sudovi pri rastavama dodjeljuju ogromne svote ženama bogataša, pa se Heather nada svoti od 200-tinjak milijuna funti, umjesto "bijednih" 30 milijuna koliko joj je Paul ponudio u Engleskoj.

38-godišnja bivša manekenka, a po tračevima i "djevojka za pratnju" arapskih šeika, očigledno očekuje veliku lovu s kojom se već i razbacuje po američkom "gradu anđela".

Nedavno je najprije posjetila kozmetički salon u kojem je na uljepšavanje spiskala 2.000 funti, a nakon toga je krenula u kupnju luksuznih krpica s nezaobilaznim posjetom buticima Giorgia Armania i Ralpha Laurena.

Paparazzi su ju tako uhvatili sa skupim sunčanim naočalama njene pokćerke i dizajnerice Stelle McCartney, koja je od početka njihove veze bila protiv sklapanja braka.

U očekivanju rastave koju bi trebala pratiti poveća svota novca, poznata humanitarka je pomalo zaboravila na svoju svjetsku akciju razminiravanja minskih polja zaostalih u ratovima širom svijeta, zbog koje je svojevremeno posjetila i Hrvatsku.

I.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara