Heidi Klum: Izrez na stražnjici nikada ne može biti predubok

DEKOLTE za neke dame nikada ne može biti predubok, niti suknja prekratka. Sasvim novi trend uvela je manekenka Heidi Klum, pojavivši se na nedavnom showu Victoria´s Secreta u losanđeleskom Kodak Theatreu u kratkoj, šarenoj i svjetlucavoj haljinici, potpuno zatvorenoj sprijeda.

No, Heidi je čednost sprijeda kompenzirala izrezom haljine koji joj je straga otkrio dobar dio stražnjice. Dok je manekenka spremno pozirala, fotografi su uživali u pogledu, a malo koji tabloid nije objavio "vijest" o razgolićenoj stražnjici jedne od najpoznatijih ljepotica svijeta.

Na besprijekornu figuru manekenke  (koja s pjevačem Sealom ima već dvoje djece i jedno iz prijašnje veze s Flaviom Briatoreom) trudnoća nije ostavila traga. Osim na obiteljskom, manekenki ide i na poslovnom planu. Nakon neuspjelog pokušaja  bavljenja glumom (neki su joj producenti kazali kako izgleda "prebudalasto") Heidi se vratila u svijet mode.

Nakon što je potpisala ugovor s modnim gigantom Victoria´s Secret, u suradnji s kojim će izdati vlastitu liniju grudnjaka nazvanu "The Body", Heidi je i zapjevala  pa je tako na nedavno održanoj spektakularnoj reviji spomenutog branda,  a na kojoj su nastupile neke od najljepših žena svijeta, nastupila po prvi put i sa Sealom, otpjevavši pjesmu "Wedding Day".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara