Heisenbergov sin želi ući u biznis: Na pomolu novi serijal Breaking Bada?

Heisenbergov sin želi ući u biznis: Na pomolu novi serijal Breaking Bada?
Screenshot: Youtube

BREAKING BAD je takva serija da bi se i tvorci Igre prijestolja posramili. Ona je, po mišljenju i kritičara i publike, jedna od najboljih dramskih serija u povijesti televizije. U prilog tome govori i uspjeh takozvanih spin-offa, odnosno, sadržaja temeljenih na likovima i događajima iz Breaking Bada, kao što su Better Call Saul i El Camino: A Breaking Bad Movie.

Postoji vjerojatnost da ćemo u budućnosti gledati potpuno novi serijal Breaking Bada, s Heisenbergovim sinom u glavnoj ulozi.

Kao što je vjernim ljubiteljima serije poznato, Waltera Juniora, sina glavnog lika, igrao je 27-godišnji RJ Mitte. Glumac je nedavno izjavio da je spreman za vlastitu seriju, gdje će njegov lik nastaviti očevo naslijeđe i sam postati gangster.

"On je sin svog oca, što se vidi po njegovim odlukama i sustavu vrijednosti u cilju zaštite svoje obitelji. Volio bih vidjeti svog lika, Walta Jr., u ulozi gangstera", kaže Mitte za jedan tabloid.

Mitte je svoju ideju o novoj seriji već predstavio Vinceu Gilliganu, tvorcu Breaking Bada, a ako dobije zeleno svjetlo za snimanje serije, uspjeh je gotovo zajamčen.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Back to school shopping. #TBT

Објава коју дели Breaking Bad (@breakingbad) дана

Još jedan u nizu popularnih spin-offa 

Samo dvije godine nakon završetka Breaking Bada, matična mreža AMC je Bobu Odenkirku, koji je tumačio odvjetnika Saula Goodmana, dala vlastiti serijal pod imenom Better Call Saul. Serija se pokazala kao veliki hit.

Na web stranici Rotten Tomatoes, namijenjenoj za ocjenjivanje i kritiku filmova i serija, Better Call Saul ima pohvalnih 97% preporuke. Peta sezona bi se tek trebala emitirati, a AMC je već odobrio produžetak serije (UNILAD).

Što se tiče Netflixovog filma El Camino: A Breaking Bad Movie, čija radnja prati Heisenbergovog partnera, Jesseja Pinkmana, samo u prvih tjedan dana je pogledan više od 25 milijuna puta.

Uspjeh ovih serijala svjedoči o popularnosti Breaking Bada, koja ne jenjava ni šest godina od završetka serije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara