Hilary Swank o neočekivanoj romansi s agentom: Nije bilo iskre, ljubav se dogodila kasnije

Tekst: G.K.
Foto: JLP

OSKAROVKA Hilary Swank, koja trenutno ljubuje s holivudskim agentom Johnom Campisijem, priznala je da nije postojala iskra između njih kada su se upoznali, jer su se oboje oporavljali od prošlih veza.

Naime, kada je upoznala Campisija, Hilary je bila u procesu razvoda od Chada Lowea. "Nije bilo iskre. Interesantno je da se nije ništa dogodilo. Tek kada smo oboje preboljeli bivše veze, dogodila se ljubav. Bilo je to potpuno neočekivano. Složili smo se da ne bi trebali raditi kako naša veza ne bi utjecala na posao", izjavila je Hilary za magazin Hello.

Iako tridesetpetogodišnja glumica tvrdi da se ne namjerava udati za Campisija, bar ne u bližoj budućnosti, nada se da će jednog dana s njim osnovati obitelj. "Definitivno želim djecu. To je nešto što svakako planiram napraviti jednog dana. Kada bude vrijeme za to, bit ću spremna", rekla je Swank.

Talentiranu glumicu još kao dijete otkrila je producentica Suzy Sachs. Dvostruka oskarovka, odrasla je u siromaštvu, a prvi put je nastupila s devet godina u školskoj predstavi "Knjiga o džungli".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara