Himna ljubavi: Klapa Rišpet ima predivnu ljubavnu baladu

Himna ljubavi: Klapa Rišpet ima predivnu ljubavnu baladu
Foto: Press

EMOTIVNA pjesma pod nazivom "Bojim se" sigurno će osvojiti srca obožavatelja klape Rišpet te će sigurno postati pjesma mnogih zaljubljenih parova, ali i samaca koji sanjaju o velikoj ljubavi. Melodija pjesme podsjeća na more, Dalmaciju, na "čovika i ženu", jednom riječju miriše na ljubav. Spot je također u znaku ljubavi, kadrovi su romantični i pričaju priču, koju su svi barem jednom svi doživjeli.

Autor glazbe je Pero Kozomara koji je poznat po svojim prepoznatljivim, emotivnim melodijama. Stihove pjesme napisao je Željko Krznarić, a za aranžman je zaslužan Leo Škaro.

"Nisam siguran jesam li previše subjektivan oko ove pjesme, zaista je jako volim. Govori o neizmjernoj ljubavi muškarca i žene - tematika ovako može zvučati i pomalo banalno, no pjesma joj pristupa na jedan autentičan te iskren način. Mislim da je najvažnije da je sami poslušate, a moj dojam je, iskreno, da je ovo ponajbolja pjesma klape Rišpet do sada. Jako je emotivna i iskrena, pisana iz duše", rekao je skladatelj i osnivač klape Rišpet, Pero Kozomara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara