Hladno pivo odbilo biti zamjena Bajagi kojeg su zabranili "branitelji"

Hladno pivo odbilo biti zamjena Bajagi kojeg su zabranili "branitelji"
Foto: Facebook

HLADNO PIVO neće nastupati na Danima piva u Karlovcu.

"Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3.9., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: 'Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli!!'", napisali su na službenom Facebook profilu Hladnog piva uz pjesmu Bajage i Instruktora Ovo je Balkan.

Dodali su i da "piju pivo na lokaciji Sjeverna Koreja".

Podsjećamo, na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu trebao je nastupiti i Bajaga, nakon čega se počelo pričati da će umjesto njega nastupati Hladno pivo.

Pojavili su se tad neslužbeni navodi kako se zamjena dogodila zbog pritiska dijela braniteljskih udruga i veterana koji su izrazili negodovanje mogućnošću Bajagina gostovanja.

"Ono što znamo je da je postojala inicijativa branitelja i na nama je da poslušamo ne samo branitelje nego i ostale građane Karlovca, a posebno branitelje koji su zaslužni i za obranu Karlovca i naše države i važno nam je mišljenje šire javnosti. U tom konceptu su dane smjernice organizatoru da vidi ono što bi bilo najbolje i u kojem smjeru je najbolje složiti programski koncept Dana piva. O Danima piva se inače puno raspravlja pa mislim da je i ovo priča o kojoj valja raspravljati", rekla je nakon toga dogradonačelnica Karlovca Andreja Navijalić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara