Hoćemo reprizu: Tarik i Lejla Filipović ponavljaju svadbu uz Halida i Harija

POLA godine nakon što su se vjenčali, Tarik i Lejla Filipović organiziraju veliku svadbu kojoj će, kako doznajemo, nazočiti brojna lica iz društvene kronike, ali i obitelji glumca i bivše missice. Lejla i Tarik će 3. srpnja na privatnom imanju u neposrednoj blizini Zagreba napraviti veliku feštu za prijatelje, a glumac je medijima (naravno, nevoljko) otkrio kako će za glazbu biti zaduženi Halid Bešlić i Hari Varešanović. Par je i ovog puta odlučan u namjeri da se zabavi daleko od fotoobjektiva pa poučeni iskustvom Monike i Marija Mamića, te drugih poznatih parova koji su "do oltara morali razmicati paparazze", mudro šute.

Popularni glumac s Lejlom Šehović se vjenčao na Staru godinu, a njihovom sklapanju braka nazočilo je tek nekoliko najbližih prijatelja, što je bio i glavni razlog za organiziranje velike svadbe. Njihov šestomjesečni sin Arman također će uživati na svadbi, baš kao i mali Dino, kojeg je Lejla dobila u braku s Dadom Majolijem, a Tarik Filipović ga je, prema vlastitom priznanju, prihvatio kao sina. Poznati par nedavno je nazočio Severininoj svadbi (odnosno, promociji albuma), a u zagrebačkom restoranu Okrugljak nisu skrivali oduševljenje njezinim "idejnim rješenjima" koja će im, po svemu sudeći, poslužiti kao inspiracija za vlastito slavlje.

"Ovaj put sam nekako vrlo brzo bio siguran da ću se oženiti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam govorio da ću se oženiti kad budem siguran da je to - to. Ovaj put sam nekako vrlo brzo bio siguran. Da kažem da sam ikad u životu pomišljao na takvu situaciju, nisam. Da je lako, sigurno nije u početku. Ali kad shvatiš da je to - to, i da ih je imala petero, bilo bi sigurno teže, ali ne bih odustao od nje", rekao je glumac nedavno o svom prvom braku, a bivša Miss Hrvatske priznala je kako Tarik u njihovoj obiteljskoj priči vodi glavnu riječ: "Kad Tarik kaže dosta, ja stanem. Nisam inače takva - prije sam bila sklona raspravljanju. Tarik mi je oduvijek bio drag. Čitala sam njegove intervjue i svaki put mi se svidjelo kako s posebnom ljubavi govori o svojim roditeljima, sestri. Nikad nisam bila njegov fan, ali sjećam se gotovo svakog intervjua. Kad smo popili kavu u Dubrovniku, na odlasku me prijateljski zagrlio, a meni su se noge odsjekle".

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara