Holmes: Tetovaža Victorije Beckham je "smeće"

KATIE HOLMES i Victoria Beckham su se posvađale jer je Katie popljuvala Victorijinu novu tetovažu na vratu. Spajsica si je nedavno istetovirala riječ "De Integro" što znači "ponovo" ili "nanovo", a svoju je prijateljicu Katie pitala želi li i ona ići u salon i  istetovirati si istu takvu, Katie je taj prijedlog odbila obrazloživši da je tetovaža koju Viky ima "smeće".

Beckhamova je bila "poprilično šokirana i uzrujana", rekao je izvor.

U međuvremenu, Holmesova se pohvalila u intervjuu za In Style magazin kako je ljubav između nje i scijentologa Toma Cruisea bila "ljubav na prvi pogled".

"Dogodilo se istog trenutka. Kada se zaljubiš vrijeme kao da stane. Trudim se svaki dan pokazati Tomu koliko ga volim i moram priznati da se volimo svakim danom sve više i više", rekla je zvijezda "Dawson's Creeka" Katie Holmes, dok je Tomu reputacija u SAD-u trenutačno niža nego ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propao Katein novi film "Mad Money"

A niti Katie nije bolja, naime, osim što se proteklih godina najviše bavila objašnjavanjima u intervjuima kako to da je i ona prešla na scijentologiju te odgajanju male Suri, pokušala je osvježiti glumačku karijeru filmom "Mad Money" koji je na američkom tržištu prošao ispod svih očekivanja.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara