Homoseksualci od Robbia Williamsa traže novac od odštete

BRITANSKA gay zajednica tražila je od pop pjevača Robbia Williamsa da homoseksualcima pokloni dio odštete koju je navodno dobio od triju časopisa koji su tvrdili da je pjevač prikriveni homoseksualac.

Williams je je dobio sudske sporove protiv časopisa People, Star i Hot Stars od kojih je, kako tvrdi jedan od osnivača poznate britanske udruge za prava homoseksualaca Outrage - Peter Tatchell, dobio preko 200.000 funti odštete.

Tatchell kaže da su Robbijevi pravni potezi protiv časopisa, bez obzira na njegove prave namjere, stvorili dojam kako on misli da je sramotno biti gay, te od njega traži da gay zajednici donira novčana sredstva radi koketiranja s homoseksualizmom.

Williams se nije javno deklarirao kao homoseksualac, iako se iz nekih njegovih izjava moglo naslutiti da je imao homoseksualna iskustva te da nema ništa protiv gay parova. Gay zajednica misli da je pjevač time sebi stekao dodatnu popularnost i povećao zaradu pa sada od njega traže "svoj dio kolača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tatchell smatra da je zapravo irelevantno je li  Robbie Williams homoseksualac ili nije, te ističe kako ga zabrinjava činjenica što pjevač misli kako je tužba protiv časopisa primjerena naporima da zataška svoju homoseksualnost.

Williamsov glasnogovornik prošlog je tjedna bio bez komentara o toj temi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara