Houra i Bodalec kao vatrogasci u Mjenjačnici

NAKON iznimnog uspjeha koji je u prvoj sezoni prikazivanja ostvario među ljubiteljima televizije i onima koji nemaju pametnija posla, odgojno-obrazovni show namijenjen prvenstveno zabavi, Mjenjačnica vrckavog Roberta Knjaza, kreće dalje uz obećanje kako će epizode druge sezone biti još zanimljivije i bliže problemima malog čovjeka.

Naravno, osnovni okvir ostao je isti: prikazujući gledateljstvu kako stvari nisu baš uvijek onakve kakvima se čine, Knjaz će u svakoj epizodi sučeliti jednu ili više osoba hrvatskoga javnoga života, bilo da je riječ o glazbenicima, političarima, sportašima ili drugima, s onima koji pripadaju takozvanom običnom puku.

Pripadnici tih dvaju društvenih grupacija zamijenit će se na nekoliko dana života, provodeći ga onako kako ga uredno provodi drugi par iz pojedine epizode.

Upoznajući nove oblike života, svladavajući razne vještine i upadajući u neočekivane situacije, poznate osobe otkrit će dosad nepoznate talente i steći nove spoznaje o teškom funkcioniranju u ovom tegobnom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, i obični će ljudi dobiti priliku provesti jedan dan onako kako ga provode njihovi poznatiji sugrađani te će na kraju emisije, praćeni zaglušnom bukom simfonijskog orkestra i klicanjem masa, zaključiti čiji je život bolji - njihov ili tuđi.

Svi se dobro sjećamo beskućnika koji je zamjenio ulogu s Željkom Kerumom, pustolovina Severine i Hanče ili stroge obuke koju su, da bi postali specijalci, morali proći momci iz Hladnog piva.

Zadaci koje je pred slavne osobe Knjaz postavio ove sezone još su neobičniji, pa će tako u prvom nastavku druge sezone Jasenko Houra i Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta saznati dramatičnu istinu o vatrogasnim zabavama te škakljive detalje o različitim vrstama buktinja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara