Hrgovića na aerodromu dočekala lijepa Marinela, nije ju puštao iz zagrljaja

Hrgovića na aerodromu dočekala lijepa Marinela, nije ju puštao iz zagrljaja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

FILIP HRGOVIĆ vratio se u Hrvatsku nakon najveće pobjede u karijeri, a na aerodromu ga je dočekala lijepa supruga Marinela.

Hrgović ju je odmah čvrsto zagrlio i poljubio te se nije odvajao od nje. Marinela je blistala od ponosa te nije skidala osmijeh s lica.

 

"Hvala na ovakvom dočeku, lijepo vas je vidjeti u ovom broju, nadam se da sam zaslužio. Napravio sam sve u pripremi za borbu, ja sam perfekcionist, trenirao sam kao nikad u životu, odradio najveću borbu karijere na odličan način. Mislim da sam poslao poruku cijelom svijetu", rekao je Hrgović okupljenim novinarima. On je na teškaškom spektaklu u Saudijskoj Arabiji u trećoj rundi nokautirao Erica Molinu.

Marinela i Filip vjenčali su se 1. lipnja ove godine u Sesvetama, a slavilo se na jednom imanju nedaleko od Zagreba. Gost na svadbi bio im je i Milan Bandić, a mladence i svatove zabavljala je Pamela Ramljak. Za prvi ples odabrali su Thinking Out Loud Eda Sheerana.

"Meni je Filip običan dečko. Mi smo u vezi pet godina pa ga ja ne gledam tim očima, ja sam uvijek ponosna na njega i on je za mene uvijek svjetski prvak, bez obzira na to bavi li se boksom, je li izgubio ili pobijedio", rekla je jednom prilikom za Index, dodavši da ga njeni roditelji vole te je čest gost kod njih u kući.

"Kad Filip uđe u ring, nije ga teško gledati jer je stvarno nadmoćniji i onda je sve lakše. Ali do tog dana to je užasno stresno, nema spavanja", dodala je tad. Također, otkrila nam je i da prije svakog meča nekoliko dana ne provode zajedno jer je to zabranjeno.

Ljubav između njih dvoje planula je prije više od šest godina, a Marinela je Filipu zasigurno najveća podrška. Prati ga na gotovo svim natjecanjima, a nakon pobjede nad Amirom Mansourom odmah je uletjela u ring i zagrlila ga.

Marinela je i sama sportašica pa jako dobro razumije kroz što se Filip prolazi kako bi ostvario vrhunske rezultate. Njen sport je odbojka, a paralelno uz treninge studirala je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara