HRT gasi skupu emisiju, gledatelji nezadovoljni: Ne! Najbolja emisija ikada

HRT gasi skupu emisiju, gledatelji nezadovoljni: Ne! Najbolja emisija ikada
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

NAKON tri sezone u dvije godine i 25 emisija prestaje emitiranje jedne od najgledanijih, ali i najskupljih, emisija HRT-a, A strane. Da se format koji je pokupio pohvale i gledatelja i kritičara više neće snimati, na svom je Instagramu objavio Duško Ćurlić.

"Snimanje zadnje A strane", kratko je napisao pored tri selfieja sa suvoditeljem Ivanom Vukušićem.

Gledatelji nisu skrivali razočaranje tom viješću.

"Ne daj, Bože, da je zadnja" i "Neee!!! Najbolja emisija na HRT-u ikada", komentirali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.... snimanje zadnje A STRANE 😎😎😎 @tojevuk #bstrana #hvalasvima

Objavu dijeli Dusko Curlic (@dus.curla)

S HRT-a su nam poručili da će se prema Planu rada i svim dogovorenim terminima posljednja A strana emitirati 26. siječnja, no, kako ističu, ta emisija "niti se ukida niti možemo potvrditi njezino daljnje prikazivanje u 2019."

 

 
Uredništvo A strane, koje čine Ariana Jandrić, Romana Nemčić, Julijana Filakovity i Marija Nemčić, te producent Ivica Vlašić izjavili su za Index: "Hoće li biti novih izdanja, ne znamo. Sigurno je da treba napraviti pauzu i vidjeti kako dalje razvijati format. Naime, jedno je sigurno: da je to emisija koja je podigla ljestvicu produkcije, i to ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji. Posljednju A stranu pamtit ćemo kao i svaku do tada, po emociji. Ovu i po maloj dozi sjete jer je bila posljednja u planiranom nizu. A to se na kraju osjetilo i kod mladih izvođača, publike u studiju i cijele ekipe".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara