Hrvati bi najradije sa Severinom, a Hrvatice s Tarikom

VELIKO istraživanje o seksualnim navikama i maštarijama Hrvata i Hrvatica otkrilo je koliko su nam ustvari privlačni glumci, pjevači, manekenke i druge slavne ličnosti, te koliko je njihova uspješnost i slava zaslužna za našu seksulanu želju.

Moramo priznati, neki rezultati su i više no očekivani, dok o nekima nismo mogli niti sanjati.

Dalmatinci i Dalmatinke i dalje su na prvom mjestu; sunce, more, preplanula tijela i skrivene uvale – imaju sve što neodoljivo podsjeća na seks.

Ako je suditi prema rezultatima istraživanja, rijetke su Hrvatice koje bi spavale s osobom koja nije privlačna, ali je poznata u javnosti (20 posto). Tek nešto više muškaraca učinilo bi istu stvar, ali od njih bi čak 59 posto poslije to svima ispričali.

Hrvati su ipak neumorni; 39 posto muškaraca i 33 posto žena tvrdi da je jučer vodilo ljubav.

Čak svaki treći muškarac uvjeren je da partnericu zna dovesti do orgazma, ali Hrvatice tvrde suprotno.

Samo 14 posto žena kaže da orgazam doživi uvijek, a čak 32 posto njih doživi ga u 50 posto slučajeva.

I šećer na kraju; Hrvati bi od svih naših žena noć najradije proveli, a s kim drugim, nego sa Severinom, koja je uvjerljivo ispred Renate Sopek i Tatjane Jurić.

Tanja Tušek, Stefani Hohnjec, Monika Kravić, Nives Celzijus Hrvatima su, sudeći po glasovima u Globusovom istraživanju, totalno nezanimljive.

Hrvatice bi, pak, najradije u krevet s Tarikom Filipovićem, kojem za vratom puše Goran Višnjić. No, Višnjić je na visokom drugom mjestu i kad se radi o svjetskim napoželjnijim zvijezdama. Prvi je naravno, Brad Pitt.

Njegova djevojka Angelina Jolie živi je dokaz kako naši frajeri padaju na opasne cure. Prelijepa je glumica, naime, uvjerljivo potukla Pamelu Anderson i Jennifer Lopez u utrci za najveću maštariju naših muškaraca.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara