Hrvati ludi za Kolindinom dijetom: Dosta je stroga i postoje neugodne posljedice

Hrvati ludi za Kolindinom dijetom: Dosta je stroga i postoje neugodne posljedice
Foto: Facebook/Hina

POSLJEDNJIH dana glavna je tema liposukcijska dijeta, uz koju je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović drastično smršavjela. 

Kako se može pročitati na internetu, dijeta se provodi 14 i 21 dan, ovisno o tome koliko kilograma želite izgubiti. Nakon 14 dana dijete uzima se pauza od 14 dana. 

Dijeta se sastoji od tri obroka dnevno, zabranjeni su slatkiši i kruh. Glavni obrok u danu je večera koja se temelji na mesu, ribi i kuhanom povrću. Doručak i ručak zamijenjeni su shakeovima različitih okusa, uz dodatke prehrani. Salate su dopuštene uz večeru, dok su voće i ugljikohidrati zabranjeni. Izbjegava se i fizička aktivnost, iako je Kolinda u nekoliko navrata rekla da ona unatoč tome vježba.

Članovi Opće opasnosti pohvalili su se da su dosad na ovoj dijeti izgubili 35 kilograma.

"Ako ne stanete u svoju prijašnju garderobu iz mlađih dana ili vozilo koje ste vozili do sada, probajte liposukcijsku dijetu, mi jesmo. Ponovno smo u starim stvarima od prije i vozilu koje je isto, a mjesta ima koliko god treba jer smo bili na liposukcijskoj dijeti", rekao je frontmen benda Pero Galić za RTL.

Oni nisu jedini.

"Za 15 dana sam skinuo 13 kila. Jednom sam bio 10 dana pa je bilo devet kila pa pet dana i četiri kile. Onda me narod počeo pitati je li to istina. Naravno da je istina", rekao je Halid Bešlić.  

Autor liposukcijske dijete je Kenan Mandra, a osim domaćih zvijezda držale su je se i Monica Bellucci te Jennifer Aniston.

Sam autor tvrdi da dijeta može imati neke posljedice kao što su umor, opća slabost i nizak tlak, trnci u prstima i vrtoglavica. Nije preporučeno naglo ustajanje i nagli pokreti, a ponajmanje fizička aktivnost. Energetski pad možete nadoknaditi juhom, onda kada je to neophodno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara