Hrvati otkrili najšokantnije stvari koje im turisti ostavljaju u apartmanu

Hrvati otkrili najšokantnije stvari koje im turisti ostavljaju u apartmanu
Ilustracija: 123RF, Reddit

ZANIMLJIVA rasprava razvila se na Redditu gdje je jučer jedan korisnik te društvene mreže postavio pitanje iznajmljivačima što je najšokantnije što su im turisti ostavili nakon što su napustili apartman.

"Nama se jedne godine netko olakšao, zamotao govno u deku i ostavio deku na vrhu ormara", napisao je autor objave svoj primjer te pokrenuo raspravu.

Što je nešto najšokantnije/odvratnije što su vam ostavili turisti nakon što su napustili apartman? from r/croatia

Najviše korisnika Reddita požalilo se na turiste koji ostavljaju upaljenu klimu s otvorenim prozorima, no bilo je i znatno odvratnijih primjera.

"Upaljenu klimu na najjače s otvorenim prozorima. Ili ovi jedni šta nisu ništa ostavili, al su ukrali. Nudili su pare za kornjaču čančaru. Rekli im da nećemo prodat i kad su sutradan išli ukrali su jednu", jedan je od komentara.

"Ako ne želite govna u vrećicama ne iznajmljujte Rusima. Njihovi odvodi su poznati po tome da su u kurcu i većina njih sere u vrećice kod kuće, a u WC samo piša. Kod kuće te vrećice bacaju, a u apartmanima ih uredno ostave vama da ih se riješite jer je uključen i housekeeping u cijenu. Informacija je od cure koje je ljeti radila housekeeping u hotelima. Rusi redovno ostavljaju upakirana govna. Oni vam ne žele čepiti odvode, a vi ih još pljujete", piše jedan korisnik Reddita.

"Baka mi se bavila iznajmljivanjem. Prije desetak godina odsjeo je kod nje gay par (muški). Ostavili su usranu i krvavu posteljinu", piše drugi.

"Ja sam ekskluzivno na Airbnbu tako da najgore što mi se dogodi je da nađem upaljenu klimu. Cura je jedne godine radila u hotelu s pet zvjezdica pa je u WC-u našla govno zamotano u kesi", još je jedna od reakcija.

"Indijci kuhaju rukom i sve začine grabe rukom tako da je soli bilo u papru, paprike u soli i ulja u oba ta začina. Na pod gdje su prolili hranu ostave ručnik. I tako... svi ručnici iskorišteni za pod. Curry miris kroz cili apartman jedno 3 tjedna iza njih se još čuje", "Iskorištene šprice dopa", "Speed" još su neki od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara