Hrvatica Dea postala prva pratilja na izboru World Top Model

Hrvatica Dea postala prva pratilja na izboru World Top Model

Foto: Press

DEA MARETIĆ, pobjednica izbora World Top Model Croatia 2015. koji se održao početkom listopada u Zagrebu, na svjetskom izboru World Top Model osvojila je titulu prve pratilje, Top Model Europe. Izbor se održao 5. prosinca 2015 u hotelu Sheraton Parco de Medici u Rimu.

World Top Model je svjetski izbor modela koji ove godine slavi jubilarnu 25. obljetnicu i na kojem su se predstavnice 30 zemalja svijeta borile za ugovor vrijedan 200.000 eura. Ugovor će potpisati s jednom od vodećih svjetskih modnih agencija, Major Model Management koja ima podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola.

Na natjecanju u Rimu je u velikoj konkurenciji hrvatska predstavnica Dea Maretić svojim stavom i profesionalnošću očarala međunarodni žiri kojim je predsjedao Guido Dolci, vlasnik modne agencije MAJOR model management iz Milana. U žiriju su bili predstavnici modnih agencija iz nekoliko zemalja svijeta, dizajneri i osobe iz modnog svijeta.

Vlasnica licence za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna što je žiri prepoznao Deu kao vrhunskog modela. Sigurna je da je ovo samo početak njene uspješne karijere i da će sigurnim koracima koračati rame uz rame s mnogim priznatim i poznatim osobama iz svijeta mode.

Dea, iako je još uvijek jako mlada, posjeduje izuzetan talent, perspektivu, samopouzdanje, ženstvenost i posebnu ljepotu, a uz to ne dopušta da joj bilo što stane na putu prema uspjehu. Dea je članica modne agencije Talia model, koja joj je dala najveći vjetar u leđa, podršku i sigurnost u ovom poslu.

Pobjednica World Top Modela je predstavnica Meksica Miriam Núñez, a druga pratilja je predstavnica države Congo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara