Hrvatica iz Londona svoju novu pjesmu predstavila na kod nas neviđen način

Hrvatica iz Londona svoju novu pjesmu predstavila na kod nas neviđen način
Foto: Press

NAKON uspjeha s prvim singlovima "All Of Me" i "Wonder", Tiani, hrvatska glazbenica s londonskom adresom, nastavlja svoju glazbenu priču novom pjesmom "Surrender".

Video-spot potpisuje redatelj i majstor specijalnih efekata Paolo Gentilini, a cijela priča predstavljena je na malo drugačiji način. Novi video-spot prati izložba fotografija u rovinjskom Multimedijalnom Centru koja na metaforički način stavlja u fokus vezu mora i prirode s čovjekom.

Izložba "Surrender" sastoji se od osam velikih digitalno obrađenih fotografija (1,5 x 2 metra), zvučnih efekata te scenografskih i kostimografskih elemenata koji su se koristili za snimanje video-spota.

Izložbom se želi naglasiti kreativnost dvoje mladih i ambicioznih umjetnika, Paola Gentilinija i Tiani, koji su unatoč različitim putovima našli zajednički jezik i savršeni spoj njihove vizualne i auditivne umjetnosti, a neizbježna strast prema prirodi i moru potaknula ih je na ovu suradnju.

Tiani u svojoj glazbi kombinira žanrove popa, soula i elektronike. Kroz stihove uz koje vas uvodi u svoj tajanstven i senzualan svijet, najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizrečenim fantazijama. Iako Tiani piše i pjeva na engleskom, već s prva dva singla osvojila je publiku, no i glazbene kritičare u Hrvatskoj i svijetu, koji joj predviđaju vrlo uspješnu karijeru. Pjesmom "Surrender" Tiani iznova pokazuje svoj specifičan put, bez kompromisa, s naglaskom na zagonetnost, zavodljivost i umjetničku notu svog glazbenog putovanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara