Hrvaticu Anu Bebić nakon sedam dana izbacili iz Celebrity Velikog brata

Hrvaticu Anu Bebić nakon sedam dana izbacili iz Celebrity Velikog brata

Tekst: A.M.
Foto: Press, Nova TV

ANA BEBIĆ, Hrvatica s beogradskom adresom, pozvana je u srpski reality Celebrity Veliki brat. Iako je show započeo prije sedam dana, naša predstavnica iz Operacije Trijumf, zbog odluke stanara već je napustila Kuću. "Malo je glup osjećaj kad te izbace nakon tjedan dana jer te za tih sedam dana ne mogu upoznati, ali nije mi teško zbog ispadanja", izjavila je Ana za srpski Press.

"Nisam tražila najboljeg prijatelja, možda je to bio problem"

Iako se sa svima u showu odlično slagala, većina stanara nominirala je baš nju, ali kako priznaje, ionako nitko iz Kuće nije tip osobe s kojom bi mogla prijateljica pa joj ispadanje nije teško palo. "Ne znam zašto su me nominirali, sa svima sam bila OK. Nisam tražila najboljeg prijatelja, možda je to bio problem", tvrdi Makaranka.

Baš kao i u Operaciji Trijumf, gdje je Ana bila na meti gotovo svih studenata, i u Velikom bratu Ana je privukla pažnju muškog dijela. "Pa vidjela sam na početku da sam Aldenu bila simpatična, ali kada je vidio da imam dečka nije pokušavao ništa dalje. Svakako ne bi imao šanse kod mene, nije moj tip. Nitko iz Kuće mi se ne bi mogao svidjeti", otkrila je Ana koja je posljednjih godinu dana u ljubavnoj vezi sa srpskim kompozitorom i tekstopiscem Filipom Miletićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filip je imao povjerenja u mene tako da nije bilo problema oko mog ulaska"

"Prije nego što sam otišla, savjetovao mi je da budem ono što jesam, a da ako mi ne odgovaraju neke stvari da jednostavno izađem. Imao je povjerenja u mene i ja u njega, tako da nije bilo problema oko mog ulaska", otkrila je 22-godišnjakinja koja je u sedam dana boravka u Velikom bratu stekla neka lijepa, ali i ružna iskustva.

Najviše je bila iznenađena Lepom Lukić, za koju kaže da je najsimpatičnija ukućanka. "Ne možete uopće ni zamisliti koliko je ona draga. Nisam znala tko je Lepa Lukić, ali oduševljena sam. Tako je smiješna i simpatična. Divna je", otkrila je mlada pjevačica koja dodaje da joj se nije svidjelo ponašanje Andrije Ojdanića Ere.

"Ne sviđa mi se ponašanje Ere prema drugim ukućanima, posebice prema Lepoj Lukić. On želi da se sve vrti oko njega i kad vidi da nije tako odmah stvara probleme", priznala je Ana koja je nakon izlaska iz Velikog Brata počela raditi na prvom albumu, za koji će joj pjesme pisati dečko Filip.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara