Hrvatska glumica koja se bori s rakom: Crni petak, 7 dana čekam da mi dođe pomoć

Hrvatska glumica koja se bori s rakom: Crni petak, 7 dana čekam da mi dođe pomoć
Foto: Facebook

GLUMICA Mirjana Majurec devet se godina bori s teškom bolešću, a na Facebooku se ovih dana požalila na probleme kroz koje prolazi.

"Crni petak, sedam dana čekam da mi dođe pomoć u kući ili patronažna ili netko tko je zadužen za same i bolesne i slomljene ruke. Rasprodajem vjeru u sustav socijalnih službi", napisala je.

Podršku su joj pružili brojni prijatelji i poznanici.

"Dragi FB prijatelji, hvala na brizi. Infuzije ste valjda svi primali. One postoje da vas ojačaju, a ja želim sutra primiti sedmu kemoterapiju. Rasturila me giljotinska bol od rastezanja na živo u Traumi. Naša Ivana Kalođera iz Nisi sama – ideš s nama misli na mene i sve je O. K. Svako zlo za neko dobro. Upoznala sam dragu medicinsku sestru koja će mi za podnošljivu naknadu dolaziti kad može. Divna osoba. Za operaciju ruke nemam novca, a kontrola mi je u utorak u 14 sati u traumi. Uživajte u prvoj nedjelji došašća za mene. Nemam punjač, ali imam vas", poručila im je glumica.

Mirjana se s dijagnozom raka dojke suočila 2010., a prije dvije godine u ožujku liječnici su joj otkrili metastaze. Ima veliku podršku sinova Luke Vidovića i Ivana Mlinarića, a uz nju je i bivši suprug, nogometni trener Marko Mlinarić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara