Hrvatske tragedije: Silente se raspao, a raspali su se i njihovi fanovi

Hrvatske tragedije: Silente se raspao, a raspali su se i njihovi fanovi

Foto: Press/Screenshot

VIJEST o raspadu grupe Silente potresla je Hrvatsku. Točnije, potresla je njihove najvjernije fanove koji su se doslovno rasuli u komade kada su pročitali dirljivi post grupe u kojem se preostali članovi opraštaju od Tibora Karamehmedovića.

Po tragičnim komentarima ispod vijesti mogli biste pomisliti da Tibor napušta ovaj svijet, ali bila je to još samo jedna hrvatska tragedija jer bend koji je do sad imao šest članova, barem će neko vrijeme imati samo pet članova. Što je manje od šest. Pa samim tim i tragičnije nego šesteročlani bend.

To je navelo vojsku neutješnih fanova da se uznemireno osvrnu na najgoru stvar koja se dogodila otkad su Orjunaši izašli iz grobova, ovladali bakljama i kamenjem i krenuli u nezaustavljiv napad protiv nogometnih terena i prozora praznih vila. 

Prošarali smo malo komentarima na najtužnijem ovogodišnjem statusu, ovih dana poznatim i pod imenom "dolina suza", i izabrali neke od najtužnijih objava vjernih fanova, dobronamjernika, slučajnih prolaznika, ali i "znalaca".

Nikom u ovim teškim trenucima nije do šale. Što sad? Što dalje? Ima li smisla nastavljati? Tibi or nat Tibi, to je pitanje.

"Samo ću umrijeti"? To je najprikladniji stih? Stvarno?

Gospođo, smirite se. Duboko dišite!

Drugovi i drugarice iz grupe Silente! Ne budite dezerteri s notnih polja! Vaša je dužnost boriti se za nas i našu djecu!

Ništa ne znam, ali tu sam.

Tko će pisati tekstove sad kad je Kolinda protjerala Orjunaše? UDBA?

Suza suzu stiže dok se osjećajnik diže...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tibore, zrikavče!

Jarane, ne mogu...

Kolač na srcu.

Oni su polugoli, a ja vas poluvolim.

Tibore, nisi pri sebi, otkoračaj to.

Ništa od svatova.

Tibore, i mamu si usosio.

Nisam vas slušao, ne podržavam vas, nije me ni briga za vas, ali iskoristit ću ovu priliku da napišem nešto što "nije smiono".

Ljubav se zove imenom tvojim... Tibi!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara