Hrvatski harmonikaš: Vas muči što nema za Gucci, nema Versace samo pamučne gaće

Hrvatski harmonikaš: Vas muči što nema za Gucci, nema Versace samo pamučne gaće
Video: Samir Nurkić

SVOJE viđenje aktualne krize u glazbenoj industriji i naporima nekih glazbenika da im omogući održavanja koncerata iznio je na Facebooku harmonikaš Samir Nurkić, i mnogi su se složili s njim.

"Sram me vaše sramote", naslovio je snimku koju je objavio na svojoj Facebook stranici, a koja je izazvala brojne reakcije. Harmonikaš se javio jer, kaže, želio je ukazati na neke činjenice.

Rekao je kako se osjeća kompetentnim pričati o ovoj temi jer se glazbom bavi od 4. godine, a i sam je bio dio te "cijele mašinerije o kojoj famozno pričate". Međutim, s glazbenicima se ne slaže i poručio im je da pričaju gluposti. "Tko vas onda sluša ako vam ovih 90% naroda ne može oprostiti uspjeh?" pita se Nurkić kojeg je šira publika upoznala u Supertalentu te dodaje kako ih je upravo narod i stvorio.

Gospođi koja je ponudila Nini i drugim glazbenicima da kopaju krumpire poručio je - svaka čast. "Vas muči što nema za Gucci, nema Versace samo pamučne gaće", govori u jednom trenu, a što je još poručio, možete vidjeti u snimci ispod.

"Bravo Samire", "Sve si rekao", "Svaka čast", pisali su mu ispod snimke. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara