Hrvatskim celebrityjima otkucava biološki sat

Hrvatskim celebrityjima otkucava biološki sat

Osim Bobanovih, koji su, nakon usvajanja siročića  Marije i Gabrijela, odlučili posvojiti još dvoje djece, još su neke hrvatske zvijezde u posljednjih nekoliko mjeseci izrazile želju da postanu roditelji.

Majkom bi tako navodno uskoro željela postati i pjevačica Nina Badrić, koja je, uplovivši nedavno u bračnu luku s poduzetnikom Bernardom Krasnićem, osjetila otkucavanje biološkog sata te se ne bi bunila da u skorije vrijeme postane majka.

Manekenka Iva Radić Balaban, koja sa suprugom i nogometašem Boškom Balabanom već ima jedno dijete, kći Tashu, također razmišlja o još jednom djetetu.

Nakon što je njegov kolega Rene Bitorajac s djevojkom Anom nedavno dobio dijete, i Tarik Filipović za slijedeću si je godinu poželio "ženu koja će uploviti u njegov život i podariti mu dijete". U posljednje vrijeme mediji ga povezuju s bivšom Miss Hrvatske Lejlom Šehović, koja se nedavno, navodno zbog preljuba, rastala od supruga Dade Majolija, te je utjehu potražila u talentiranom glumcu i voditelju kviza "Tko želi biti milijunaš?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim onih koji žele postati roditelji, neki su poznati Hrvati to ove godine i postali - neki od njih prvi put, a neki opetovano. "Kraljica skandala", manekenka Lana Pavić nedavno je tako u privatnoj klinici u Budimpešti rodila djevojčicu Laru Bornu, dok je bivša Miss Hrvatske Anica Kovač prije nekoliko dana na svijet u Muenchenu donijela svog prvog sina Marka, a u braku s nogometnim reprezentativcem Robertom Kovačem već ima trogodišnju kći Leticiju.

Vjenčanje godine, pa tako i "rođenje godine" Hrvatima je priuštila bivša tenisačica Iva Majoli, koja je prije nekoliko mjeseci rodila kći Miju, i tako si priuštila duplericu u gotovo svim hrvatskim časopisima.

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara