Hrvatskoj stiglo još jedno laskavo priznanje, evo kako nas hvale strani mediji

Hrvatskoj stiglo još jedno laskavo priznanje, evo kako nas hvale strani mediji

Foto: 123rf

U NIZU laskavih priznanja koje posljednjih mjeseci strani mediji daju Hrvatskoj, stiglo je i ono poznatog časopisa Harper's Bazaara.

Harper's Bazaar je naime objavio listu najboljih svjetskih destinacija za novopečene mladence, na pri samom vrhu top liste najboljih mjesta na kojima možete provesti medeni mjesec našla se i Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Beyoncé i Jay-Z posjetili su Hrvatsku prije nego li je postala tako razvikana, a znamo i zašto: To je jedna od najromantičnijih destinacija na svijetu. Miris borova širi se plažama Visa, čije čisto more posjetitelje ostavlja bez daha. Drugi gradovi, poput Rovinja, natjerat će vas na uživanje u ispijanju šampanjca uz suton na stijenama", piše autor teksta, koji preporučuje posjet viškoj tvrđavi, restoranu i galeriji Fort George.

"Najbolje vrijeme za posjet Hrvatskoj je srpanj i kolovoz, kada je i vrhunac turističke sezone. No ako dođete u lipnju ili rujnu doživjet ćete zemlju u drugačijem izdanju, uz mnogo manje gužve i ugodnije temperature", piše Harper's Bazaar.

 Na prvom mjestu tom ljestvice našao se Nacionalni park Serengeti u Tanzaniji, na drugom mjestu je portugalski Lagos, a upravo treće mjesto zauzela je Hrvatska.

Redom dalje slijede Kanada, Izrael, Tasmanija u Australiji, Guadeloupe i Martinique, turski Kas, talijanske San Pellegrino terme i Irska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara